Фирми от 20 държави демонстрират новости за здравето на Медикус, Денто,

...
Фирми от 20 държави демонстрират новости за здравето на Медикус, Денто,
Коментари Харесай

Детски стоматологични столове като атракции на Дисниленд промотираха в Пловдив

Фирми от 20 страни демонстрират новости за здравето на „ Медикус, Денто, Галения “ в Пловдив

Детски стоматологични столове, наподобяващи на атракции от Дисниленд, са безспорният шлагер на интернационалната галерия „ Медикус, Денто, Галения 2017 ”, която бе открита в сряда в Международния панаир в Пловдив. Стоматологичните столове са направени във формата на разнообразни животни, а на екран се демонстрират анимационни филми, до момента в който върви прегледът и лекуването на дребните пациенти, които до неотдавна създаваха съществени грижи на зъболекарите. Освен това за най-малките се оферират пасти за зъби, съобразени с възрастта, които защищават от кариеси и укрепват венците. Има и серия за бебета за облекчение поникването на зъбите.

Последното потомство пасти за възрастни пък включва комбинации от съставки за избелване, за понижаване на зъбната сензитивност, за укрепване, за пушачи и фенове на кафе. Близо 140 компании от 20 страни демонстрират новости за здравето на панаира в Пловдив, където експертите имат опция да се срещнат с  авангардни решения в разнообразни области на медицината, стана ясно при откриването на 23-ото издание на деловия конгрес от кмета на Пловдив Иван Тотев.  Представени са 25 нововъведения, 11 от които от международен мащаб. „ Тук е мястото, където най-добре може да се види по какъв начин наподобяват модерният кабинет и модерната терапия в ерата на високите технологии ”, посочи Иван Соколов, основен шеф на Международен панаир Пловдив, който  д-р Иван Соколов.

Изложителите демонстрират разнообразни уреди и принадлежности, подобряващи качеството на лекуване, изключително в стоматологията. Те може да се комбинират в разнообразни разновидности, с цел да правят повече интервенции на едно работно място.  Новостите, показани на изложбата, привлякоха стотици гости, измежду които и доста студенти, още в първия ден. Тазгодишното издание на „ Медикус, Денто, Галения “ отбелязва 4 върха:  страните са с 6 повече, общият брой на участниците набъбна с 25%, а на задграничните компании – с 96%, с 10% е увеличена експозиционната повърхност.   Производители и дистрибутори показват здравна техника и консумативи, болнично обзавеждане, инсталация за реанимация и интензивни грижи,  съоръжение и принадлежности за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични и стерилизационни уреди, артикули за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и защитни средства. „ Медикус, Денто, Галения “ основава предпоставки за „ привличане на непознати и български вложения за развиване на родното опазване на здравето в сходство с европейските стандарти “, пък се споделя в приветствения адрес на министъра на опазването на здравето проф. Николай Петров до уредниците на ревюто.

Текст към фотосите:

19pl4006-1 Детски стоматологични столове, наподобяващи на атракции от Дисниленд, са измежду най-интересните експонати на Международната  галерия „ Медикус, Денто, Галения 2017 “ в Пловдив.

19pl4006-1 :  Стотици гости окупираха щандовете на  „ Медикус, Денто, Галения 2017 “ поради новостите, които 140 компании от 20 страни демонстрират на панаира в Пловдив.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР